رکنا: یک گروه بین‌المللی از محققان به ریاست محققان استرالیایی یک باتری کارآمد لیتیوم-سولفوری ابداع کرده‌اند که بالقوه می‌تواند یک تلفن هوشمند را برای پنج روز مداوم شارژ نگاه دارد؛ همچنین یک خودروی برقی با استفاده از این باتری می‌تواند بیش از هزار کیلومتر را بدون نیاز به سوخت‌گیری، طی کند.

ابداع باتری با قابلیت نگهداری پنج روز شارژ تلفن همراه

به گزارش رکنا،محققان در این مطالعه که روز جمعه مجله Science Advances منتشر شده است، یک باتری لیتیوم- سولفور با ظرفیت فوق‌العاده‌ای را توصیف می‌کنند که نسبت به باتری‌های فعلی لیتیوم یونی عملکرد بهتر و اثرات زیست محیطی کمتری دارد.

محققان با استفاده از مواد موجود در باتری‌های استاندارد لیتیوم یونی، طراحی کاتدهای سولفور را دوباره پیکربندی کردند تا بدون افت ظرفیت یا علمکرد کلی، بتوانند با بارهای بالاتر استرس سازگار شوند.

محققان از معماری منحصر به فرد پیوندهایی الهام گرفتند که برای اولین بار در پردازش پودرهای شوینده در دهه ۱۹۷۰ به ثبت رسیدند. آنها روشی را مهندسی کردند که با ایجاد پیوندها میان ذرات با استرس سازگار می‌شوند و سطح پایداری ارائه می‌دهند که تا این تاریخ در هیچ باتری مشاهده نشده است.

متیو هیل» استادیار دانشگاه موناش گفت: این روش نه تنها از معیارهای با کارایی بالا و چرخه عمر طولانی بهره می‌برد بلکه برای ساخت با استفاده از فرآیندهای مبتنی بر آب، ساده و بسیار کم‌هزینه است و می‌تواند به کاهش قابل توجهی در زباله‌های خطرناک محیط زیستی منجر شود. 

کوادکوپتر دوربین دار Syma X14W (قابل کنترل با گوشی)/ایستگاه پرواز

ابداع باتری با قابلیت نگهداری پنج روز شارژ تلفن همراه

گوشی‌های 5G در چین می‌تازند!/عصرایران

باتری ,یک ,لیتیوم ,محققان ,روز ,می‌تواند ,با استفاده ,استفاده از ,یک باتری ,پنج روز ,استرس سازگار

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


برنامه نویسی جدیدترین اخبار و اطلاعات برنامه نویسی و سئو دانلودستان فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش طراحی سایت و سئو Devon اشنایی و تعریف رشته معماری mariavarzesh . Erica's game
دزدگ